2500 Connections

Fleximaal BV

Algemeen

Activiteiten

Waarde propositie

Business model

Een beter bedrijf, meer klanten, beter online en eenvoudige administratie.

I3C is een marketing bedrijf en producent van zakelijke software. Onder de handelsnaam Fleximaal worden op maat van mens en proces software producten geleverd als SaaS (modulair maatwerk). Het Fleximaal Community platform is een showcase van de diensten en producten die door I3C worden geleverd en onder handelsnaam Fleximaal in de markt worden gezet.

Fleximaal is een ERP voor kleine bedrijven. Waar ERP (Enterprise Resource Planning) voor grote bedrijven de verschillende afdelingen efficiënter verbind zorgt Fleximaal ervoor dat de overbezette ondernemer meer tijd overhoud om te ondernemen. Een kleine ondernemer moet van alle markten thuis zijn en heeft vele ballen hoog te houden. Met de juiste tools werkt de ondernemer aan een beter bedrijf, houdt tijd over om meer te verdienen of meer balans tussen werk en prive.

Wij zorgen dat een ondernemer optimaal flexibel kan ondernemen. Een bedrijf moet laten weten dat het bestaat en wat de activiteiten zijn. Wij noemen dat exposure. Als ondernemer ben je ergens goed in, je hebt passie en dat moet je uitdragen. Door op een niet commerciële manier over je expertise te praten, lever je leesbare publicaties en promoot je jezelf op een correcte niet invasieve manier bij je doelgroepen. Dat levert informatieverzoeken op (leads) en die komen per e-mail bij de specialist terecht die de publicatie heeft geschreven. Wij bieden toegevoegde online marketing en seo aan op de publicaties, bieden trainingen aan en zorgen dat de ondernemer op de eerste plaats komt te staan.

Ons verdienmodel is een spelvorm die wij via het platform fleximaal.com aanbieden. Daarnaast bieden wij marketing instrumenten aan die via Growth Hacking en gamificatie geruild of aangekocht kunnen worden. Bij ruil deelt de ondernemer zijn netwerk, bij aankoop verdienen wij ons geld. Dit alles op basis van de wet van de grote getallen. Veel platformgebruikers is veel losse euro's per maand.

99

13

450

9

11

9

Fleximaal

Graaf Engelbertlaan 75

4837DS Breda

robin@basecode.nl

0762050972

Klik hier voor website

Met een nominatie waardeer je het bedrijf via de bedrijfsprofiel pagina voor de Fleximaal Awards.

Fleximaal CMS

v.a. € 49.95 per maand

Fleximaal CMS

Met het Fleximaal CMS maak je zelf snel een leuke website.

 • Websites beheren
 • Webdesign & bouw van template
 • Fleximaal blog connect
Fleximaal CRM

v.a. € 49.95 per maand

Fleximaal CRM

Met het Fleximaal CRM beheer je eenvoudig je contacten.

 • Relaties beheren
 • Skills, competenties & notities
 • Procesindicatie
Fleximaal FIN

v.a. € 49.95 per maand

Fleximaal FIN

Met het Fleximaal FIN ben jij zelf de boekhouder met behulp van Robotic Accounting.

 • Boekhouden
 • RGS grootboek
 • BTW en jaarstukken
Fleximaal AM

v.a. € 49.95 per maand

Fleximaal AM

Met het Fleximaal marketing automatisering ben jij zelf de G.R.O.W.S marketeer met hulp van handige wizzards.

 • Marketing modules
 • Marketing agenda
 • Social media koppelingen