2 Connections

Fleximal Int Inc

Algemeen

Activiteiten

Waarde propositie

Business model

Een beter bedrijf, meer klanten, beter online en eenvoudige administratie.

Fleximaal is een innovatief gezellig bedrijf met vestigingen door heel Nederland. Fleximaal richt zich op het vereenvoudigen van werkprocessen voor MKB bedrijven. Het vereenvoudigen van iteratieve marketing processen, boekhouden via robotic accounting en het verbeteren van continu-integratie processen rondom websites en webshops. Dit maakt het werken bij fleximaal een hoog specialistische werkomgeving met gedreven marketeers, programmeurs en financieel specialisten.

Fleximaal is een ERP voor kleine bedrijven. Waar ERP (Enterprise Resource Planning) voor grote bedrijven de verschillende afdelingen efficiënter verbind zorgt Fleximaal ervoor dat de overbezette ondernemer meer tijd overhoud om te ondernemen. Een kleine ondernemer moet van alle markten thuis zijn en heeft vele ballen hoog te houden. Met de juiste tools werkt de ondernemer aan een beter bedrijf, houdt tijd over om meer te verdienen of meer balans tussen werk en prive.

Wij zorgen dat een ondernemer optimaal flexibel kan ondernemen. Een bedrijf moet laten weten dat het bestaat en wat de activiteiten zijn. Wij noemen dat exposure. Als ondernemer ben je ergens goed in, je hebt passie en dat moet je uitdragen. Door op een niet commerciële manier over je expertise te praten, lever je leesbare publicaties en promoot je jezelf op een correcte niet invasieve manier bij je doelgroepen. Dat levert informatieverzoeken op (leads) en die komen per e-mail bij de specialist terecht die de publicatie heeft geschreven. Wij bieden toegevoegde online marketing en seo aan op de publicaties, bieden trainingen aan en zorgen dat de ondernemer op de eerste plaats komt te staan.

Ons verdienmodel is een spelvorm die wij via het platform fleximaal.com aanbieden. Daarnaast bieden wij marketing instrumenten aan die via Growth Hacking en gamificatie geruild of aangekocht kunnen worden. Bij ruil deelt de ondernemer zijn netwerk, bij aankoop verdienen wij ons geld. Dit alles op basis van de wet van de grote getallen. Veel platformgebruikers is veel losse euro's per maand.

0

0

1

9

0

0

Fleximal

Graaf Engelbertlaan 75

4837DS Breda

robin@basecode.nl

0762050972

Klik hier voor website

Met een nominatie waardeer je het bedrijf via de bedrijfsprofiel pagina voor de Fleximaal Awards.