TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Herstellen na blessure of ongeval multidisciplinair beter begeleid met Rehab Lab

Publicatie

16 Jan 23

Gewijzigd

16 Jan 23

Categorie

boekhouden

Specialist

Redactie Fleximaal

Zorg significant beter tussen meerdere disciplines

Een publicatie van:

De zorg draait op verschillende specialismen. Het nadeel van een specialisme is vaak, dat de zorgeilanden niet samen spreken. Iedere specialist bekijkt zijn/haar werkveld vanuit het specialisme. Natuurlijk bestaat er ruggespraak, waarbij een specialist uit een ander werkveld of specialisme kan worden geraadpleegd. In de praktijk blijkt werkdruk daar geen goede raadgever bij te zijn. Immers, om intercollegiaal te raadplegen zal een gedegen omschrijving moeten worden gedaan, en een dossier moeten worden bijgevoegd.

Het multidisciplinair samenwerken kan dus beter. Een mooi startpunt is het multidisciplinair samenwerken tussen zorgspecialisten voor herstel na een bessure of na een ongeval.

Rehab Lab is een oplossing die verschillende specialisten laat samenwerken binnen 1 doel. De vorderingen worden tussen verschillende specialisten in de zorg bijgehouden in het zorg dossier.

Maar de Rehab Lab App gaat verder. In de app kan de gebruiker gebruik maken van speciale filmpjes en instructies om rehabilitatie oefeningen begeleid beter te kunnen uitvoeren. Dat kan thuis, en onder begeleiding bij een fysiotherapeut of andere specialist op locatie.

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Online marketeer

Iteratieve marketing en growth hacking concepts zijn jou wereld. Jij weet wat marketing is en weet de vertaalslag te maken naar online marketing concepten.

Breda
20u
HBO

Fullstack ontwikkelaar

Jij bent een gedreven fullstack ontwikkelaar en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html, css, javascript, PHP en SQL. Je hebt ervaring met responsive design via AngularJS en Bootstrap.

Breda
20u
HBO

Communicatie medewerker

Jij bent een kei in communicatie. Je beheerst de Nederlandse taal en kan het verhaal van een klant vertalen naar een bruisende vlot leesbare publicatie.

Breda
20u
HBO

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+