TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Met de Fleximaal tools kan je uren en kilometers registreren. Meer over kwaliteit weten?

Om goed met je bedrijf om te gaan moet je weten of je een beetje efficiƫnt met je resources omgaat. Het registreren van vele aspecten zijn wenselijk. Lees hieronder meer.

Een publicatie van: drs Jos Faarts

Het registreren van dingen, het is zo eenvoudig en toch zo moeilijk. Met de Fleximaal tools kan je heel eenvoudig registreren. Wij leggen je uit hoe en waarom.

Registraties

Registraties zijn onderdeel van een kwaliteitsaspect. Je kunt van alles registreren, het gaat erom wat je wilt weten. Sommige aspecten zijn zakelijk belangrijker dan andere.

Post in & uit

Het klinkt een beetje suf, maar het kan heel belangrijk zijn om goed te registreren wanneer post is ontvangen of verzonden. En het is bovendien erg eenvoudig om als je met de stapel post uit je postvak via de mobiele telefoon of via de computer te registreren wanneer post is ontvangen. Doe dit in ieder geval met belangrijke poststukken van gemeente, Belastingdienst of UWV en bijvoorbeeld aangetekende stukken.

Ziekte, verzuim, verlof

Verlof- en verzuim- registratie kan je helpen inzichten te krijgen in de getallen achter het verlof en de periodiciteit. Maar het is heel belangrijk om te zien welk personeelslid wanneer verlof heeft gehad en hou dat zich verhoud naar de functie en de hoeveelheden ten opzichte van andere personeelsleden.

Uren en kilometers

Uren en kilometerregistraties hebben twee doelen. Ten eerste kan je de betaalde en onbetaalde uren en kilometers goed tegen elkaar afzetten. Dit kan je helpen om inzichten te krijgen waar potentieel in efficientie verbetering zit. Daarnaast komen facturabele uren en kilometers direct op de factuur. Je hoeft dan dus niet te hannesen om alles betaald te krijgen. Mocht een klant of de belastingdienst een lijst opvragen van de ritten dan heb je bovendien een handig overzicht dat je meteen kunt printen.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

27 Jun 24

Vergeet de BTW aangifte niet

2 Oct 23

Compensatie regeling E-herkenning

4 Aug 23

De Fleximaal Awards regels

13 Jul 23

Hoera Fleximaal bestaat 10 jaar en dat vieren we

30 Jun 23

De lonen stijgen flink maar wat is een normaal loon

Meer

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.