TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Met de Fleximaal tools kan je uren en kilometers registreren. Meer over kwaliteit weten?

Publicatie

29 Mar 23

Gewijzigd

29 Mar 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Om goed met je bedrijf om te gaan moet je weten of je een beetje efficiënt met je resources omgaat. Het registreren van vele aspecten zijn wenselijk. Lees hieronder meer.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Het registreren van dingen, het is zo eenvoudig en toch zo moeilijk. Met de Fleximaal tools kan je heel eenvoudig registreren. Wij leggen je uit hoe en waarom.

Registraties

Registraties zijn onderdeel van een kwaliteitsaspect. Je kunt van alles registreren, het gaat erom wat je wilt weten. Sommige aspecten zijn zakelijk belangrijker dan andere.

Post in & uit

Het klinkt een beetje suf, maar het kan heel belangrijk zijn om goed te registreren wanneer post is ontvangen of verzonden. En het is bovendien erg eenvoudig om als je met de stapel post uit je postvak via de mobiele telefoon of via de computer te registreren wanneer post is ontvangen. Doe dit in ieder geval met belangrijke poststukken van gemeente, Belastingdienst of UWV en bijvoorbeeld aangetekende stukken.

Ziekte, verzuim, verlof

Verlof- en verzuim- registratie kan je helpen inzichten te krijgen in de getallen achter het verlof en de periodiciteit. Maar het is heel belangrijk om te zien welk personeelslid wanneer verlof heeft gehad en hou dat zich verhoud naar de functie en de hoeveelheden ten opzichte van andere personeelsleden.

Uren en kilometers

Uren en kilometerregistraties hebben twee doelen. Ten eerste kan je de betaalde en onbetaalde uren en kilometers goed tegen elkaar afzetten. Dit kan je helpen om inzichten te krijgen waar potentieel in efficientie verbetering zit. Daarnaast komen facturabele uren en kilometers direct op de factuur. Je hoeft dan dus niet te hannesen om alles betaald te krijgen. Mocht een klant of de belastingdienst een lijst opvragen van de ritten dan heb je bovendien een handig overzicht dat je meteen kunt printen.

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+