TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Borg de kwaliteit van je organisatie met Fleximaal

Publicatie

4 Apr 23

Gewijzigd

4 Apr 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Een bedrijf runnen, het vraagt multidisciplinaire kennis en vaardigheid. Maar hoe hou je die kennis en vaardigheid op peil? Hoe werk je aan de interne kwaliteit van de organisatie? Fleximaal Community biedt opleidingen op het gebied van kwaliteit van de organisatie in 3 stappen. Je leest het hier.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Het opleidingsprogramma "een beter bedrijf" is een serie van trainingen op bedrijfsvitale onderwerpen. Het programma is opgezet in 3 tranches van leerdoelen.

1) Begrip op de onderwerpen voor ondernemers.

2) Coaching op de onderwerpen voor ondernemers.

3) Instructeur op de onderwerpen.

Begrip

De eerste fase is het trainen van ondernemers op de verschillende onderwerpen van de bedrijfsvoering. Dit is het bronze programma. Met de handvaten die worden aangereikt verkrijgt de ondernemer alle kennis om zelfstandig met de onderwerpen aan de slag te gaan. Doelen daarvoor zijn het zelf uitvoeren, of het beter begrijpen van de instructies die de ondernemer moet geven om een extern bedrijf het onderwerp uit te laten voeren. Met het bronze programma onderneem je sterker.

Coaching

De tweede fase is het zover trainen van de ondernemer dat deze andere ondernemers kan bijstaan en coachen op de onderwerpen. Dit is het zilver programma. Met de handvaten die worden aangereikt verhogen we het kennisniveau van het bronze programma zo dat de ondernemer met een coachende attitude andere ondernemers kan bijstaan.

Instructeur

De derde fase van het programma is het uitbreiden van het kennisniveau van de ondernemer dat de ondernemer de coaches kan opleiden. Het is een diepgaande training op de onderwerpen waarmee de intructeur zelfstandig coaches kan opleiden. Dit is het gold programma. Het gold programma is het expert traject van de trainingen.

Hoofdonderwerpen

 1. Management / directie
 2. Juridisch
 3. Financieel
 4. Huisvesting
 5. Sales
 6. Administratie
 7. Personeel
 8. Opleiding
 9. Marketing
 10. Online
 11. ICT
 12. Proces / Projectmanagement
 13. Overheid
 14. Subsidies

Het volledige trainingsprogramma staat binnenkort online. Heb je interesse in het trainingsprogramma? Laat het even weten via de paarse knop.

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+