TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Boekhoudhulpen voor ondersteuning bij een fiscaal correcte aangifte

Publicatie

14 Apr 23

Gewijzigd

14 Apr 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Wanneer de jaarrekening wordt opgemaakt dan kunnen bepaalde boekingen fiscaal beter of juist fiscaal minder uitpakken. Je kunt de juiste keuzes maken door gebruik te maken van boekhoudhulpen.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Lees ook: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/36/het-RGS-grootboekrekeningschema 

Boekhoudhulpen helpen ondernemers bij het fiscaal juist boeken van mutaties. Er zijn vanuit de belastingdienst veel regels over het correct boeken. Zo mag je telefoonkosten die je voor kantoor maakt wel boeken, maar telefoonkosten die je maakt voor prive moeten apart worden geboekt onder privegebruik. Zo ook voor de auto van de zaak. De zakelijke kilometers mogen wel worden geboekt, maar als je prive kilometers rijdt met de auto van de zaak moet je dat opgeven. Daarnaast zijn er regels voor de bijtelling.

Boekhoudhulpen

Boekhoudhulpen zijn fiscale tips die je helpen om correct de boekingen te boeken die tot de aangiften moeten leiden. Je kunt op basis van de fiscale regels ondersteuning krijgen voor de boekhouding van dat jaar. Wanneer de fiscale regels wijzigen dan worden ook de tips aangepast zodat je altijd zelf correct kunt boeken.

Boekhoudhulpen wijzen je de weg en voorzien je van de correcte regels. Je bent zelf vrij om het anders te boeken. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen administratie.

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+