TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Een spelelement helpt je meer klanten te werven door laagdrempelig contact

Publicatie

19 Apr 23

Gewijzigd

19 Apr 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard is het gezegde. Dat wil zeggen dat het winnen van vertrouwen veel werk is, en als je een klein foutje maakt het vertrouwen meteen weg is. Spelelementen helpen je de bezoeker aan te voelen en te polsen waar de interesse ligt.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Binnen de fleximaal website zijn er verschillende opties om een bezoeker die na een eerste landing op de website terecht komen te verleiden met een spelelement. De toon en aard van een spelelement moet subtiel zijn en een laagdrempelige verleiding om tot een eerste interactie over te gaan. Van de spelelementen bespreken we de eerste 4 in deze reeks van publicaties.

Een spelelement dat gericht is op het verleiden tot het achterlaten van een e-mail adres is de unlock "vraag een e-mail adres". Zie hieronder:

Fleximaal Community unlock Artwork

Maak kans op mooie prijzen

Laat je e-mail adres achter en doe mee aan de grote win-actie. Win een workshop "Marketing met Spelelementen" en leer hoe je spelelementen kunt toepassen om meer klanten te werven. Doe je mee?

Volgende stap

Dit spelelement voegt een leuke inspirerende verleiding toe aan de inhoud van je landingspagina. Het e-mail adres komt bovendien meteen in je conversielijst in de backend. Je kunt deze persoon daarna benaderen via e-mail of via een nieuwsbrief afhankelijk van de belofte die je doet in je spelelement. Let op! Vertrouwen komt te voet en gaat te paard zoals al in het kopje bovenaan de pagina te lezen is. Verlies je contact dus niet na deze eerste interactie, en doe wat je hebt beloofd.

De vorige: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/49/Voeg-een-spelelement-toe-aan-je-publicatie-voor-meer-bereik-en-betere-conversie/ 

De volgende: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/51/Voeg-een-spelelement-toe-aan-je-publicatie-voor-meer-bereik-en-betere-conversie/ 

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+