TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Van de spelelementen is de viral loop een snelle tool naar meer bereik

Publicatie

19 Apr 23

Gewijzigd

19 Apr 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Van de spelelementen ofwel gamification bereiken we met een viralisatie spel (viral loop) heel snel een potentiele doelgroep.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Het spelelement "viralisatie spel" vraagt veel vertrouwen van de bezoeker. De verleiding moet daarom groot zijn. De prijzen die hierbij geboden worden moeten dusdanig groot zijn dat de bezoeker zijn eigen e-mail adres en dat van 2 tot 3 relaties opgeeft.

De viralisatie in deze unlock is dus niet die van een viraal filmpje, maar van de wiskundige vergelijking die het oplevert. 1 bezoeker zorgt voor minimaal 2 bezoekers. Deze 2 bezoekers zorgen voor 4. Deze 4 zorgen voor 8 en zo ontstaat een exponentiële expantie van het aantal bezoekers.

Fleximaal Community unlock music

Refereer vrienden en win

Maak kans op dit geweldige prijzenpakket door 3 van je contacten te wijzen op deze pagina!

Stap 1: Geef je e-mail adres op voor je beloning.
Stap 2: Refereer minimaal 2 en maximaal 3 e-mail adressen.

Volgende stap

Vorige: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/50/Voeg-een-spelelement-toe-aan-je-publicatie-voor-meer-bereik-en-betere-conversie/

Volgende: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/52/Voeg-een-spelelement-toe-aan-je-publicatie-voor-meer-bereik-en-betere-conversie/

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+