TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

De laatste van de 4 spelelementen voor marketing van de publicatie is de open vraag

Publicatie

19 Apr 23

Gewijzigd

19 Apr 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Het is wellicht wat meer werk maar het verhoogd de bezoeker response wanneer er meer kan dan alleen op een knopje drukken. Wanneer de bezoeker met een "open vraag" kan antwoorden is de response hoger. Daarnaast wordt deze spelvorm vaak toegepast in de vorm van een verloting. Daarmee kan bijvoorbeeld 1 belofte worden waargemaakt onder 20 respondenten. Dit maakt het een goedkopere unlock.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Binnen de marketing is het altijd een afweging tussen de kosten en de baten. Het resultaat van de marketing inspanning moet hoger liggen dan de kosten om het een renderend marketing instrument te laten zijn.

Stel de beloning is een mand met voedingsmiddelen. Lekker fruit, een kaasje en een mooie fles wijn. Tezamen met de mand circa 50 euro aan winkelwaarde. Er reageren 50 personen en de beloning is de keuze 1 uit 50. De kosten voor het bereik van 50 e-mail adressen is dan 50 euro. Ofwel 1 euro per gevalideerd e-mail adres.

Bovendien is het een leuke actie met een feelgood element. Hetzelfde werkt met een T-shirt, een pen, een kladblokje of een andere give-away.

De unlock met open vraag geeft de gebruiker bovendien ruimte om meer te antwoorden. Dit kan erg handig zijn wanneer een dienst of product nog in de verkenningsfase van de marketing zit.

Fleximaal Community unlock music

Zoek de fout

Op deze pagina staan een aantal taalfouten. Kan jij ze vinden? Doe mee en unlock de workshop "Omgaan met spelelementen in de marketing".

Stap 1: Geef je e-mail adres op voor je beloning.
Stap 2: Beantwoord de vraag.

Volgende stap

Terug naar het begin: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/49/Voeg-een-spelelement-toe-aan-je-publicatie-voor-meer-bereik-en-betere-conversie/ 

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+