TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

De belastingplannen voor 2024

Publicatie

24 May 23

Gewijzigd

24 May 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Tijdens Prinsjesdag worden de nieuwe plannen weer bekendgemaakt. Op deze plek zullen we de nieuwe plannen vermelden zodra deze bekend zijn.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

De belangrijkste belastingplannen worden doorgaans aangekondigd tijdens Prinsjesdag, die plaatsvindt op de derde dinsdag van september.

Om op de hoogte te blijven van de recente belastingplannen en -wijzigingen voor 2024, raad ik aan om de officiële aankondigingen en publicaties van de Nederlandse overheid, zoals het Ministerie van Financiën, te volgen. Zij zullen de belastingplannen voor het komende jaar aankondigen en gedetailleerde informatie verstrekken over eventuele wijzigingen in belastingtarieven, aftrekposten en andere relevante aspecten van de belastingwetgeving.

Het is ook raadzaam om contact op te nemen met een belastingadviseur of fiscalist, omdat zij up-to-date informatie kunnen verstrekken en je kunnen adviseren over de specifieke impact van de belastingplannen op jouw persoonlijke of zakelijke situatie.

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+