TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

BTW aangifte voor startende bedrijven heel eenvoudig met Fleximaal

Publicatie

29 Jun 23

Gewijzigd

29 Jun 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Als je begint met je bedrijf is die eerste aangifte altijd een dingetje. Je bent nieuw en je wilt het niet fout doen. Met Fleximaal boekhouden is de BTW aangifte een eitje! En die eerste aangifte? Die doen we voor je. Neem vrijblijvend contact op.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Als je begint met je eigen bedrijf dan komt er superveel op je af. Zo ook het doen van Belastingaangifte. Zodra je je hebt ingeschreven in de kamer van koophandel ben je verplicht aangifte te doen.

BTW aangifte

In het begin moet je BTW aangifte doen. Vaak kan je in het begin al wat BTW terugvragen omdat je meer kosten dan omzet hebt. Maar op welke manier verwerk je nou die bonnetjes in je eerste boekhouding. Fleximaal helpt. Niet alleen geven we je gratis advies over hoe je kunt boeken, we hebben ook nog eens een gratis boekhoudpakket voor je.

Gratis? What's the catch? Geen verborgen regeltjes. Als je bedrijf gaat groeien zullen we echt wel wat aan je verdienen. Dus die belangrijke start is bij ons gewoon gratis.

Waar we wel op staan is dat je 1 bankrekening hebt die je alleen zakelijk gebruikt. Je kunt bij Binq of Knab tegen lage maandelijkse kosten een bankrekening openen.

Ook het inrichten van je boekhouding doen wij gratis voor je. Wij gebruiken namelijk RGS. RGS is een gestandariseerde set van grootboekregels. In de boekhouding heet dat een schema. Daarin staat vastgelegd dat je kosten voor kantoor onder "kantoor kosten" kunt boeken. Het is niet ingewikkeld en de boekhoudsoftware helpt je er doorheen.

Als je alle bonnetjes hebt geboekt naar het model van je bankafschrift dan heb je alles geboekt voor die periode. De BTW aangifte is dan nog een druk op de knop.

Probeer het dus meteen even uit! Stuur me een bericht via de paarse knop. Ik stuur je een e-mail of bel je als je je nummer opgeeft. Dan lopen we er samen doorheen.

Enne! Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!

Wist je trouwens dat je gratis publiciteit voor je bedrijf kunt hebben op dit platform? Je kunt hier meteen beginnen: https://fleximaal.com/schrijf-je-verhaal/ 

Loop je verder nog ergens tegenaan? Dan even bellen, we helpen je graag op weg. 

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+