TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Fleximaal deelt uit in 2024

Publicatie

13 Jul 23

Gewijzigd

13 Jul 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Op 23 juni 2014 is Fleximaal gestart. Daarmee vieren wij op zaterdag 22 juni 2024 de dag van Fleximaal. Wij bestaan dan 10 jaar. Bewaar deze dag alvast in je agenda want het wordt een hele happening. Er zijn namelijk hele mooie prijzen te winnen via de Fleximaal Awards. Lees meer.

Aan dit artikel wordt nog gewerkt, de inhoud is aan aanpassing onderhevig.

Fleximaal viert feest en dat delen we met jou! Je kunt namelijk door aan je eigen bedrijf te werken punten verdienen voor de Fleximaal Awards. De punten zijn onderverdeeld in de speerpunten van Fleximaal:

 • Meer klanten
 • Beter online
 • Krachtiger ondernemen

Pijlers

Binnen de speerpunten hebben we de volgende pijlers gedefinieerd.

 • Leiderschap
 • Proces
 • Media
 • Sales
 • Groei

Periode

De wedstrijdperiode is van 1 oktober 2023 tot en met 31 mei 2024. Je hebt in deze periode 9 maanden de tijd om je doelen te halen.

Punten verdienen

Binnen de Fleximaal awards kan je punten verdienen in je ontdekkingstocht door de Fleximaal Community. Het begint allemaal met het aanmaken van een account. Vanuit de account ga je aan je bedrijf werken. Hiervoor hebben wij een stappenplan opgesteld, dat aan je account wordt gekoppeld. Je kunt dus zelf je voortgang bijhouden. Om te kunnen beginnen met het wedstrijd onderdeel moet je eerst nominaties halen. De nominaties worden in je account bijgehouden. Je kunt genomineerd worden door iemand die net als jij een bedrijf heeft. Vanaf 5 nominaties wordt je account open gesteld voor de wedstrijd. Je kunt vervolgens punten halen op de volgende onderdelen:

 • Ontdekkingspunten
 • Exposure punten
 • Publicatie punten
 • Waarderingspunten
 • Interactiepunten

Dit punten systeem wordt nader uitgelegd in je stappenplan.

Netwerk

Binnen de wedstrijd ga je het netwerk van je eigen bedrijf uitbreiden. Dit is ingebouwd in de Fleximaal omgeving. Wij beoordelen je voortgang dan ook vanuit de gegevens die aan de Fleximaal Community worden toegevoegd. Jijzelf hebt de controle over deze gegevens. Wij beoordelen op aantallen (kwantiteit) die uit de spelvormen komen. Dus niet op kwaliteit van je netwerk. Het maakt voor de wedstrijd dan ook niet uit of je de directeur van Philips in je netwerk hebt, of banden hebt met het koningshuis. Wij kijken naar de groei die jij hebt weten te realiseren.

Wedstrijd

De winnaars van de wedstrijd worden op de grote dag 22 juni 2024 bekendgemaakt.

 • Wedstrijd: De Fleximaal Awards is voor mensen die een ZZP of MKB bedrijf hebben, van kleine starters tot aan wat grotere MKB bedrijven. Beide B2B en B2C.

Prijzen

Er zijn leuke prijzen te winnen met de verschillende wedstrijden. Meld je dus meteen aan!

Wedstrijd: de Fleximaal Awards

Er zijn verschillende prijzen te winnen:

 • Beste in Sales
 • Beste in Proces
 • Beste in Media
 • Sterkste groei

Beste in Sales

Hoofdprijs: Tesla Model 3 long range ter waarde van circa € 55.000

Fleximaal Awards win een Tesla

Voorwaarde: Er moeten binnen de wedstrijd minimaal 125 premium accounts of 1.500 basic accounts zijn verkocht. Het loont dus om ook anderen aan te sporen om accounts te verkopen. Als er 125 mensen mee doen en allemaal 1 premium account verkopen, dan win jij al als je 2 premium accounts verkoopt. Je hoeft dus geen topverkoper te zijn, alleen maar 1 meer account verkopen. Wanneer er 2 partijen evenveel premium accounts verkopen, dan kijken we ook naar de hoeveelheid basis accounts die je hebt verkocht en enventueel ook de vooruitgang die je op andere onderdelen binnen de awards hebt gemaakt.

Wil je helemaal geen Tesla, maar liever een Mini Countryman of een ander model. Laat het ons weten.

Beste in Media

In deze categorie zijn 3 deelprijzen te winnen van een cheque ter waarde van € 1.000 euro en een media exposure pakket. De deelprijzen zijn te winnen met:

Most creative

Via Tiktok of Youtube maak je een creatief filmpje over Fleximaal Community. Bezoekers van de Fleximaal website kunnen op jouw filmpje stemmen (via de website). 

Most inspiring

Via Fleximaal Community, Instagram of Facebook leg je uit hoe Fleximaal werkt. De meest inspirerende en meest bezochte uitingen winnen. Dit wordt beoordeeld door de jury.

Most engaged

Deze prijs gaat uit naar de meest actieve promotor op LinkedIn. De deelnemer krijgt een persoonlijke link waarmee het aantal landingen wordt geteld.

Sterkste groei

Diegene die de sterkste groei laat zien binnen de wedstrijd periode wint een:

Macbook Pro ter waarde van circa € 1.500

Deadline

De deadline is 31 mei 2024. In de tussengelegen periode tussen 31 mei en 22 juni zullen wij alle gegevens analyseren en eventuele fraude gevallen er tussenuit filteren.

Voorwaarden

Voor deze promotionele actie "Fleximaal Awards 2024" zijn voorwaarden opgesteld. Deze lees je hier: https://boekhouden.fleximaal.com/publicaties/90/de-Fleximaal-awards-regels/ 

 

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+