TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

De Fleximaal Awards - Win een Tesla Model 3 long range

Publicatie

4 Aug 23

Gewijzigd

4 Aug 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

In 2024 bestaat Fleximaal 10 jaar. Dat vieren we met mooie prijzen. Om deze prijzen te winnen moet je aan voorwaarden voldoen. Wat die voorwaarden zijn lees je hier.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

De Fleximaal Awards zijn er voor klanten die gebruik maken van het Fleximaal Platform en het eigen bedrijf met inzet van de tools krachtiger profileren. Om mee te doen moet je dus eerst een account hebben op het Fleximaal Community platform. Het klinkt een beetje krom dat je niet gratis mee kunt doen, echter het goedkoopste account dekt net de kostprijs van het platform. Al voor € 3,75 per maand heb je een jaarabonnement. Dus voor de kosten hoef je het niet te laten.

De voorwaarden voor de Fleximaal Awards

 1. Klanten van Fleximaal Community moeten door 3 bedrijven worden genomineerd om mee te doen aan de Fleximaal Awards. Deze 3 bedrijven moeten dus naar de website fleximaal.com en op de knop: "Nominatie: Aanbevolen voor Fleximaal Awards" klikken. Om zeker te zijn dat niet 1 bedrijf 3 keer nomineert vragen we een uniek email adres.
 2. Genomineerde bedrijven doen mee via een speciale link. Deze links kan je zelf aanmaken in de backend.
 3. Er zijn verschillende categoriën waar prijzen mee te winnen zijn. Je hoeft je niet aan te melden voor een specifieke categorie.
 4. De Awards worden aangekondigd op 20 september 2023.
 5. De spelperiode begint op 1 oktober 2023 0:00 Nederlandse tijd.
 6. De spelperiode eindigt op 31 mei 2024 23:59 Nederlandse tijd.
 7. Tussen 31 mei 2024 en 21 juni 2024 worden de resultaten geteld en de winnaars vastgesteld. Wij streven ernaar om 14 juni 2024 alle resultaten definitief te hebben.
 8. Leaderboards geven geen representatief beeld van de winnaars. Er kunnen dubbele resultaten kunnen worden gecorrigeeerd en/of fraude gevallen kunnen worden gecorrigeerd.
 9. Wanneer 2 deelnemers hetzelfde scoren, wordt ook naar andere voortgang binnen het platform gekeken om de winnaar te kiezen.
 10. De prijsuitreiking is zaterdag 22 juni 2024.
 11. Alleen resultaten binnen de spelperiode worden meegeteld voor het eindresultaat.
 12. De gegevens die je zelf invult zoals telefoonnummer en e-mail adres dienen gedurende de gehele spelperiode beschikbaar te zijn. Kunnen we je niet bereiken dan gaat de prijs naar de eerst volgende. 
 13. Vals spelen mag niet. Wanneer we zien dat er vals wordt gespeelt dan zullen we dit corrigeren. Je ontvangt een mail dat je onder toezicht staat voor het vermoeden van Fraude. Je wordt dus eerst gewaarschuwd bij het vermoeden van fraude. De resultaten bij het vermoeden van fraude worden niet meegeteld (gecorrigeerd) voor het eindresultaat.
 14. Bij vastgestelde fraude wordt je gediskwalificeerd.
 15. De hoofdprijs is een auto. Wij adverteren 4 auto's.
  1. Porsche 911 Carrera 4S ter waarde van circa € 210.000. In totaal zijn er 500 bedrijven premium klant van Fleximaal Community, of 6.000 bedrijven basis klant.
  2. Naar keuze een Tesla Model 3 long range, een Mini Countryman plug-in Hybrid of een Toyota Proace Electric ter waarde van circa € 55.000. In totaal zijn er 125 bedrijven premium klant van Fleximaal Community, of 1.500 bedrijven basis klant.
 16. De levertijden van de prijzen variëren afhankelijk merk en model. Je kunt zelf afspraken maken met de dealer over kleur en opties waarbij het uiteindelijke prijsbedrag het aangekondigde bedrag niet overstijgt.
 17. Alle prijzen mogen ook worden uitgekeerd in geld. Je winnaar van de betreffende prijs stuurt dan een factuur voor "verkoop" aan Fleximaal en Fleximaal maakt het prijsbedrag dan over. De prijsbedragen zijn inclusief BTW en andere belastingen en accijnzen die door de overheid zijn vastgesteld.
 18. De geldbedragen zijn circa bedragen en kunnen afwijken van de prijzengelden afhankelijk wet en regelgeving.
 19. De prijzen worden eenmaal uitgekeerd. Per categorie is er 1 winnaar.
 20. Alle te winnen prijzen zijn onderhavig aan door de overheid vastgestelde belastingen zoals bijvoorbeeld BTW en accijnzen. 
 21. Je maakt gebruik van het inschrijfformulier voor het inschrijven van bedrijven voor basis of premium om aan te tonen dat deze relatie ook door jou is ingeschreven. Of je maakt gebruik van de speciale link waarmee de inschrijving aan jouw account wordt gekoppeld.
 22. Alleen volledig betaalde basis en premium accounts worden meegeteld voor de Fleximaal Awards.
 23. Deelnemers kunnen niet "mergen" om zo voordeel te halen binnen de Fleximaal Awards. Stel deelnemer x heeft 70 inschrijvingen en deelnemer y heeft 70 inschrijvingen. Deze kunnen niet worden samengevoegd. De persoon die zich inschrijft is de deelnemer.
 24. Over de uitkomst van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. 
 25. Deze voorwaarden kunnen gedurende de wedstrijd periode worden aangepast waarbij de laatste versie geldig is.
 26. Onder voorbehoud tikfouten.
 27. De Fleximaal Awards kunnen door Fleximaal worden geannuleerd bij veranderende overheidsregels, bedrijfseconomische omstandigheden of overmacht.
 28. Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. https://fleximaal.com/voorwaarden/ 
 29. Om mee te doen dien je akkoord te zijn met onze privacy regels en spelregels van het platform. https://fleximaal.com/privacy/ en https://fleximaal.com/regels/ 

 

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+