TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Vanaf 1 okt 2023 kan je bij RVO een compensatie aanvragen voor je E-herkenning.

Publicatie

2 Oct 23

Gewijzigd

2 Oct 23

Categorie

boekhouden

Specialist

dhr drs Jos Faarts

Deze regeling is alleen geldig voor e-herkenning die speciaal voor Belastingdienst is ontwikkeld. Controleer nu snel of het ook voor jou e-herkenning geldig is.

Een publicatie van: dhr drs Jos Faarts

Het e-herkenningsmiddel is onmisbaar om zelf Belastingzaken te regelen. Toch is het elk jaar weer weggegooid geld voor kleinere ondernemers en het is prettig wanneer er een deel van de kosten worden gecompenseerd.

Compensatieregeling

Op de website van RVO kan je checken of je in aanmerking komt voor deze compensatie. Check het via de link: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/compensatie-eherkenning 

Wanneer je bent ingelogd krijg je direct feedback of het ook voor jou e-herkenning geldig is. Weet je het niet zeker en moet je een nieuwe e-herkenning aanvragen lees dan goed of de regeling van toepassing is.

De speciaal voor de Belastingdienst e-herkenning is niet geldig voor UWV of KVK. Mooier konden ze het niet maken. Heb je e-herkenning nodig voor het deponeren van je jaarstukken bij KVK of het regelen van zaken met UWV dan is deze regeling helaas niet nuttig.

Met een upvote waardeer je de publicatie van de auteur en dit is zichtbaar in de bedrijfsprofiel pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent een kei in het vertalen van design naar techniek en hebt gevoel voor gebruiksgemak en gebruikerservaring. Je werkt zelfstandig en snel vormgeving uit naar responsive html en css. Je hebt ervaring met responsive css via Bootstrap. Ervaring met javascript is een pre.

Breda
20u
HBO+

Eherkenning Breda

Eherkenning Utrecht

Eherkenning Amsterdam

Eherkenning Maastricht

Eherkenning Groningen

Compensatie Breda

Compensatie Utrecht

Compensatie Amsterdam

Compensatie Maastricht

Compensatie Groningen

Overheid Breda

Overheid Utrecht

Overheid Amsterdam

Overheid Maastricht

Overheid Groningen

Compensatieregeling kosten e-herkenningsmiddel

Voor Eherkenningsmiddelen die speciaal voor de Belastingdienst zijn ontwikkeld is er een compensatie regeling voor de kosten.

Kennisplatform Fleximaal.com

compensatie, kosten, refund kosten compensatie refund e-herkenning overheid, belastingdienst belastingdienst overheid compensatie overheid eherkenning